Zpět do obchodu

Registrace

Rámy na obrazy

a grafiku od nás v té nejvyšší kvalitě. Rámování je naše vášeň, neboť k dobrému dílu patří dobrý rám tak, jako k velbloudovi hrb. Existuje téměř nekonečné množství typů a druhů rámů. Rámy, které u nás zakoupíte, jsou kvalitní, vyrobené v Česku profesionály. Máme 25 let zkušeností v oboru rámování a to je zárukou perfektně provedené adjustace. Rámy sami nevyrábíme, ale úzce spolupracujeme s největším výrobcem rámů v České republice. Přímo v továrně pro vás vybíráme rámy, které se pro naše díla hodí co nejlépe.

Všechny rámy ART v nabízených formátech máme skladem a ve chvíli, kdy si objednáte tisk jsou okamžitě připraveny k rámování. Tisky pečlivě rámujeme a balíme k odeslání na vybrané místo.

Řada rámů ART :::  Základní řada rámů ART je minimalistickou a extrémně elegantní formou, jak zarámovat každou u nás dostupnou grafiku na vysoké estetické úrovni za velmi přijatelnou cenu. K plakátům či fotografiím nabízíme barvu, co se k nim hodí. Pokud byste nenalezli u díla barvu rámu ART, co jste viděli u jiných, bez obav napište a my vám ji rádi dodáme. Rámeček Art má 18 mm úzkou lištu z kvalitního dřeva, která je ale 25 mm hluboká. Tento poměr vypadá velmi dobře na menších i větších rozměrech a rám působí mohutnějším dojmem, než ve skutečnosti je. Povrch rámů je upraven tak, že je vždy vidět struktura dřeva, ze kterého je rám vyroben. I černá barva tedy působí jako rám vyrobený ze dřeva.

 Rám-na-obraz-art

Celou nabídku rámů ART naleznete v kategorii Rámy na obrazy.

 


Autorské rámování ::: Jak jsme již psali, milujeme rámy, rámečky a vše kolem. Stěny našich příbytků, bytů domů, pracoven, bunkrů, dílen, sklepů, podkroví, skladů desek či garáží jsou vždy plné rámů s krásou. Některé rámy také ručně vyrábíme, upravujeme přímo na míru adjustovanému dílu, což se nazývá autorské rámování. Těch zde na prodej mnoho nebude, poněvadž se většinou během procesu do rámu a díla zamilujeme, a nechceme jej opustit. Principy autorského rámování nicméně používáme i v naší nabídce. U některých děl naleznete pouze jeden druh, co se nám zdál pro dané dílko nejvhodnějším. Pokud byste ale chtěli nějaký motiv větší, menší, v jiném rámu nebo jej jakkoliv upravit vašemu přání, napište! Rádi si s vámi popovídáme a budeme sdílet radost z tvorby.